Navigation Menu+

O KARAGIOZIS JOYRNALIST FACE TO FACE WITH SCHAUBLE ΙΙ

Posted on Jun 2, 2017 | 0 comments

 

 

 

MR SCHAUBLE GREECE

Image result for SCHAUBLE COMIC GIF

IS NOT A PIECE OF WOOD

 


 

 

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΓΙΕΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ

Image result for SCHAUBLE COMIC GIF

WE, THE GREEKS, ARE GETTING TIRED

 


 

MR SCHAUBLE, YES YOU LITTLE DEAF-BLIND  MAN

Image result for IS DYING ART GIF

THE GREEKS ARE DYING

Image result for IS DYING ART GIF

THOUSANDS ARE CRYING, BUT NO ONE LISTENS

NOBODY SEES ANYTHING

 

 


 

 

 

Image result for IS DYING GIFImage result for IS DYING GIF

Related image


 ΠΕΡΙΠΟΥ 20,000 ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΕΟΑΣΤΕΓΟΙ

 

Πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει το φαινόμενο των αστέγων στην Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα. Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες.
Πολύ περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση.

Νοικοκύρηδες, μόλις χτες, φτάνουν στην απόλυτη εξαθλίωση λόγω της κλιμακούμενης ανεργίας, των ανύπαρκτων ή συρρικνωμένων εισοδημάτων

Είναι ο Παναγιώτης, ο Λεωνίδας, ο Λάμπρος.

Ανθρωποι του μεροκάματου.

Κάποιοι με σπουδές, άλλοι με οικογένεια. Ελληνες «νοικοκυραίοι» που έμεναν στο νοίκι, ή πλήρωναν στεγαστικό. Η κρίση και η ανεργία τούς χτύπησε αλύπητα.

Σήμερα είναι οι «νεο-άστεγοι».

Η νέα γενιά του δρόμου…

Οι εκτιμήσεις των εμπλεκόμενων φορέων είναι αποθαρρυντικές. Ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και πρόεδρος του Ιδρύματος Αστέγων, Γιώργος Αποστολόπουλος, κάνει λόγο για αύξηση 15% των αστέγων και των πεινασμένων σε σχέση με πέρσι και ενδείξεις για μεγαλύτερο κύμα τους τελευταίους μήνες, ενώ αυξάνεται το ενδιαφέρον για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η ΜΚΟ «Κλίμακα» λέει πως η αυξητική τάση του πληθυσμού των αστέγων κυμαίνεται από 20% ως 25%. Οι άνθρωποι της «Κλίμακας», που ασχολούνται πολλά χρόνια με τους άστεγους, εκτιμούν πως σε όλη την Ελλάδα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε αποθήκες, εγκαταλελειμμένα κτίρια, ξενώνες κ.λπ. είναι περίπου 20.000, ενώ πολλοί περισσότεροι κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους. Ολοι, πάντως, οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν πως εκτός από ποσοτική η διαφορά πια είναι και ποιοτική.

Image result for IS DYING GIF

Το προφίλ τους
«Αλλάζει το προφίλ των ανθρώπων που διαβιούν στον δρόμο ή σε ακατάλληλες συνθήκες στέγασης. Ανθρωποι που μέχρι τώρα μπορούσαν, έστω και με δυσκολία, να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση λόγω ανεργίας, χαμηλών ή ανύπαρκτων εισοδημάτων και αδυναμία στήριξης από την οικογένεια. Πρόκειται για άτομα παραγωγικών ηλικιών, νέοι με μισθούς 500 ευρώ, άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους λίγο πριν από τη σύνταξη.

Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό πληθυσμό των αστέγων έχουν μέτριο ως υψηλό μορφωτικό επίπεδο, δεν παρουσιάζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, εξαρτήσεις ή προβλήματα παραβατικότητας», σημειώνουν οι ειδικοί της «Κλίμακας». Αλλά και ο κ. Αποστολόπουλος βλέπει στο Ιδρυμα Αστέγων νέους και ανθρώπους που ήταν κάποτε επιχειρηματίες να ζουν στην εξαθλίωση. «Εμφανίζονται με καμπαρντίνες, ακόμη και με λάπτοπ στο χέρι και ζητούν φαγητό και στέγη»…

Η φτώχεια εξαπλώνεται

«Το φάσμα της φτώχειας εξαπλώνεται και το πρόβλημα των αστέγων είναι επίκαιρο όσο ποτέ.

Οι σημερινοί νεο-άστεγοι είχαν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής. Δεν περίμεναν ότι θα αντιμετώπιζαν ακραία προβλήματα επιβίωσης. Η τεράστια αλλαγή τούς προκαλεί σοκ.

Συχνά αποκρύπτουν την κατάστασή τους από την οικογένειά τους, επειδή ντρέπονται, ή για να μη γίνονται βάρος.

Δεν συμφέρει ούτε το κράτος ούτε την κοινωνία να υπάρχουν άνθρωποι στο περιθώριο. Είναι απαράδεκτο να αντιμετωπίζεται ένα τόσο σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα μόνο με φιλανθρωπία.

Το δικαίωμα στη στέγη είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο».

Image result for IS DYING GIF

ΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ (ναι αυτός ο ΤΣΑΠΑΣ)΄δήλωσε μεταξύ άλλων:

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ

Μόλις πριν λίγες μέρες, καθώς προχωρούσα ένα βράδυ στη Πατησίων, με σταμάτησε κάποιος άστεγος (δηλαδή καημένο ανθρωπάκι που στο μισοσκόταδο και τη παγωνιά δεν έχει μοίρα, γιατί περί ήλιου ούτε συζήτηση) παρακαλώντας με εάν μου περισσεύει ένα ευρώ (ή έστω μισό) να του δώσω και καμμιά κουβέρτα.

Εγώ όχι μόνο δεν του έδωσα τίποτα αλλά εξοργισμένος από τούτη την αυθάδεια του τον σκυλόβρισα (του ‘ριξα δηλαδή κάμποσα γαμοσταυρίδια) λέγοντας:

Δεν ντρέπεσαι αχαΐρευτε τεμπέλη να ζητιανεύεις κιόλας εσύ που ΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ).

Ύστερα «διά ζωηράς προτάσεως της δεξιάς χειρός τεταμένης με δακτύλους υψωμένους και την παλάμη εις το ύψος του δεξιού οφθαλμού»

βροντοφώναξα περήφανος:

ΧΑΙΛ ΜΑΙΝ ΣΟΙΜΠΛΕ

Image result for SCHAUBLE COMIC GIF

Πολύ τσαπάς άνθρωπος αυτός ο ΣΟΙΜΠΛΕ! Αν δεν προσέξουμε και τον αφήσουμε να αλωνίζει ανενόχλητος στο ξέφραγο αμπέλι το Ευρωπαϊκό τότε μπορεί κι εμείς να καταντήσουμε τσαπάδες σαν κι αυτόν.

ΤΣΑΠΑΣ: Ο τύπος που δεν τα καταφέρνει καλά σε κάτι, δεν μπορεί να χειριστεί σωστά καταστάσεις, ή κάνει και λέει μαλακίες

Ξέφραγο αμπέλι: ο χώρος όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να περάσει όμορφα.

 

 

homel13_0[1]

 

Σύμφωνα με την Επιτροπή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, υπάρχουν κατ’ εκτίμηση 100 εκατομμύρια άστεγοι σε όλο τον κόσμο και αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στην Αθήνα.

Μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη λίστα του ΟΗΕ για τις πόλεις με τους περισσότερους αστέγους, βρίσκονται και μερικά από τα πιο εύπορα κράτη του κόσμου.

ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ  13 ΘΕΣΗ.

13. Αθήνα – Ελλάδα

Οι στατιστικές δείχνουν ότι από τους 20.000 άστεγους στην Ελλάδα, οι 9.000 ζούνε στην Αθήνα. Ο αριθμός των αστέγων στην Αθήνα συνέχισε να αυξάνεται μετά την οικονομική κρίση του 2009.

ΗΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

 


 

 Image result for SCHAUBLE ART GIFRelated image

 


 

Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΙΑΜΟΥ

 

Αν και σαφώς θιγμένη ως χώρα και πολιτισμός ήταν διπλωματικότατη η απάντηση που έδωσε η Ελλάδα στις δηλώσεις του κυρίου ΣΟΙΜΠΛΕ ( ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ).

Πιο συγκεκριμένα ο ο κύριος ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ δηλαδή ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας (ο οποίος εν αντiθέσει με τον κύριο ΣΟΙΜΠΛΕ δεν είναι μονάχα υπουργός οικονομικών αλλά και υπουργός πολιτισμού, παιδείας και θρησκευμάτων, δηλαδή διπλοθεσίτης που στα νεοελληνικά σημαίνει πολυτάλαντος και σκληρά εργαζόμενος) δήλωσε ατρόμητος (σε πολύ ήπιους μα τρανταχτά μουσικούς τόνους) απέναντι στον κύριο ΣΟΙΜΠΛΕ και τη Γερμανία:

 

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ

Από ‘κει που πέθαινες για μένα
το μηδέν για σένα ξαφνικά
πήρες πια το δρόμο σου
θέλεις και το χρόνο σου
να σε καταλάβω μου ζητάς
φεύγεις κι ούτε καν με χαιρετάς

Σαν δεν ντρέπεσαι να με παρατάς
μέχρι χθες μου’λεγες πόσο μ’αγαπάς
με κατηγορείς για διπλή ζωή
σαν δεν ντρέπεσαι να μιλάς εσύ

Το δικό σου μόνιμα θα κάνεις
ό,τι σου κατέβει στο μυαλό
εγώ πες μου τι σου φταίω
να πονάω και να κλαίω
να πληρώνω μόνιμα εγώ
κάθε σου εφήμερο δεσμό

Τι πάει να πει τελικά
αίσθημα αθώο
για την καρδιά μου έχεις πια
ποινικό μητρώο
ζητάς τα ρέστα εσύ που αφήνεις
πάντα χρέη στην αγάπη αυτή
Σαν δεν ντρέπεσαι να μιλάς εσύ

 

 

ΕΚΠΛΗΞΗ (ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΗΛΙΑΣ) ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΟΛΑΚΕΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΠΟΙΗΣΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΕΛΥΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΣΑΤΣΟΥ Ή ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΣ ΔΙΑΤΤΟΝΤΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΟY ΚΙΑΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΞΑΝΑ ΛΑΜΠΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ. ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-ΥΜΝΟ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ, ΚΙ ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΧΘΡΟ.

Image result for SCHAUBLE COMIC GIF

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ:

 

Σε γνωρίζω από την κόψη (Σαν δεν ντρέπεσαι να μιλάς εσύ)
του σπαθιού την τρομερή, (ζητάς τα ρέστα εσύ που αφήνεις)
σε γνωρίζω από την όψη (πάντα χρέη στην αγάπη αυτή)
που με βία μετρά τη γη. (εγώ πες μου τι σου φταίω)

Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη (Σαν δεν ντρέπεσαι να με παρατάς)
των Ελλήνων τα ιερά, (μέχρι χθες μου’λεγες πόσο μ’αγαπάς)
και σαν πρώτα ανδρειωμένη, (με κατηγορείς για διπλή ζωή)
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά! (σαν δεν ντρέπεσαι να μιλάς εσύ)

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΜΥΡΙΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ

που όταν ένας άντρας πέφτει στη μάχη τον αντικαθιστά αμέσως κάποιος άλλος

 


 

 

Σφοδρή αντεπίθεση (λεκτική βέβαια τουλάχιστον προς το παρόν) του κυρίου ΣΟΙΜΠΛΕ προς τον Έλληνα υπουργό οικονομικών (κι όχι μόνο) κύριο Πάνο Κιάμο και μάλιστα όχι μέσου του εκπρόσωπού του Γερμανικού υπουργείου οικονομικών αξιότιμου κυρίου ΓΙΕΓΚΕΡ, αλλά της Ελληνίδας προξένου μας στη Γερμανία κυρίας Σπεράντζας Βρανάς (η οποία από το 2011 αντικατέστησε στη θέση αυτή τη κυρία Νανά Μούσχουρη μετά τις ανθελληνικές δηλώσεις της τελευταίας του στυλ “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ”).

Image result for IS DYING ART GIF

Αβάντι μαέστρο πάμε λοιπόν να ακούσουμε τις νέες αυτές δηλώσεις του κύριου ΣΟΙΜΠΛΕ:

Είναι άσχημο πολύ,το δικό σου το βιολί
ζεις μονάχα για χουζούρι, κι αγκαλίτσα
Μάσα, ξάπλα, τεμπελιά,κι ούτε σκέψη για δουλειά
πού θα πάει τέλος πάντων η βαλίτσα

Λες και είσαι δηλαδή,του σουλτάνου το παιδί
θέλεις τρέλες θέλεις κέφια κάθε μέρα
Δε μ’αρέσουν όλα αυτάκαι στο λέω ορθά κοφτά
η βαλίτσα δεν πηγαίνει παραπέρα

Σκέψου λίγο την δουλειά γιατί μόνο με φιλιά
το στομάχι δε γεμίζει μια σταλίτσα
Σκέψου κι άλλαξε μυαλά και κατάλαβε καλά
πως μακρύτερα δεν πάει η βαλίτσα

 

ΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑΛAΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΒΑΛΙΤΣΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ, ΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ, ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ, ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ LUFTHANSA Ή ΤΗΣ AEGEAN.

ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ

Φράση από τον Καραγκιόζη. Την απευθύνει στο μαέστρο (διευθυντή της μπάντας ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ), δίνοντας το έναυσμα για το τι θα ακολουθήσει. Συνήθως ένας ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟΣ καλαματιανός, και πολύ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ γλέντι.
Η φράση σημαίνει ακριβώς το ίδιο στα ιταλικά, κυριολεκτικά «εμπρός μαέστρο». Η λέξη «maestro» στα ιταλικά σημαίνει πρωταρχικά δάσκαλος, μετά διευθυντής ορχήστρας, και μετά άλλα 30 πράγματα. Είναι καθ’ όλα δόκιμος όρος, και συνήθως χρησιμοποιούν μόνο το αβάντι σαν έναυσμα. Με λίγα λόγια, είναι πιο πολύ ελληνική έκφραση (sic) και μάλλον επτανησιακή, απ’ όπου και ο Καραγκιόζης την άδραξε (ψιλοεικασία), όπως μαεστρικά έκανε από όπου πέρναγε.
Στη σλανγκ εκδοχή της, η φράση σημαίνει ξεκινούν τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ-παρατράγουδα, το ΕΥΡΩΠΑÏΚΟ τζέρτζελο, τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ πανηγύρια και, πάνω από όλα, τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ καραγκιοζιλίκια. Πολλές φορές χρησιμοποιείται με την ίδια σημασία που έχει η φράση «άρχισαν τα ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ όργανα!!!».
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
1. η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ γκρίνια είναι στο αίμα ΤΟΥΣ… όπως και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ μαλακία ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ… όταν ο ‘έλληνας’ παραδεχτεί πόσο μαλάκας είναι, ίσως γίνει κάτι… μέχρι τότε… ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ ΓΕΡΜΑΝΕ !!!
(από FB)
2. – Ξεκίνησαν οι από πάνω (ΓΕΡΜΑΝΟΙ) ΚΙ ΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ (ΕΛΛΗΝΕΣ) να μαλώνουν πάλι! Αβάντι μαέστρο! Μην αφήσετε τίποτα ΕΥΡΩΠΑÏΚΟ όρθιο!!!

 

Avanti-Maestro[1]

 


 

ΚΙ ΑΥΤΟΣ (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ) ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ (Η ΕΥΡΩΠΗ) ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ) ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ

 

Σωτήρης Μουστάκας – Κι αυτός το βιολί του

 

 

-ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΠΟΥΖΙΟΥΡΑΣΑΝΕ ΚΥΡΙΕ;

– Ε ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΛΗΣΤΕΙΑ (ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΧΩΡΑΣ! ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ (ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ). ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

-ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ Ε

-ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ;

-ΕΛΛΗΝ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

-ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΥΚΑΣ, ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΙ ΩΣ ΚΟΡΙΟΣ Ή ΚΟΡΣΕΣ Ή ΝΤΑΒΑΣ Ή ΛΟΥΛΑΣ Ή ΚΟΥΒΑΣ Ή ΑΥΤΙΑΣ Ή ΜΟΥΡΓΟΣ

-ΩΣ ΜΟΥΡΓΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ;

-ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΝΩ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

-ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ

-ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ;

-ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

-ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑΚΙΑΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

-ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟ Η ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ;

ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΑΚΙΑΣ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ) ΠΛΗΡΩΝΩ

-ΤΡΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ;

– ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ

-ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ;

-ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ, ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Από φράσεις ευαγγελικές καθώς το «υμείς όψεσθε» (εσείς θα το βρείτε) που είπε ο Πιλάτος στους Εβραίους (Ματθ. 27.24). Λέγεται με τη σημασία πως την ευθύνη και το κρίμα θα το έχει ο υπεύθυνος .

 


 

 ΤΑ ΚΑΡΟΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

Image result for SCHAUBLE COMIC GIF

ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΔΗΜΟΨΟΦΙΣΜΑ)

Image result for SCHAUBLE COMIC GIF


 

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ (ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ) ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ (ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ)

 

Image result for SCHAUBLE COMIC GIF

-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΟ

-ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ

-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΜΟΥ

-ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, Ε ΩΠΑ, Ε ΡΕ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΩΠΑ, ΠΑΜΕ ΜΑΕΣΤΡΟ

ΑΧ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΧΟΡΟ

– ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΧΟΡΟ

-ΕΧΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;

-ΑΝ ΕΧΩ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ

-ΜΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

-ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΡΕΞΗ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ

-ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ

-ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΡΕ Η ΚΙΘΑΡΑ ΜΑΣ;

-Ε Η ΚΙΘΑΡΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΠΛΩΣ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ  ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΑΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

-ΤΙ ΣΧΟΛΑΕΙ ΡΕ;

-ΓΙΑΤΙ;

-ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΚΟΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝΕ

-ΠΟΙΟ ΤΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ;

-ΟΧΙ ΤΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ

-ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΡΕ

-ΣΙΩΠΗ ΚΟΠΡΙΤΗ

-ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

-ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ;

-ΝΑΙ ΑΜΙ

-Ω ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!

-ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΒΑΝΤΙ ΜΑΕΣΤΡΟ

-ΕΝΑ ΔΥΟ, ΕΝΑ ΔΥΟ  , ΕΝΑ ΔΥΟ ΕΝΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ

ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ, ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΟ ΒΕΡΥΚΟΚΟ

ΡΥΚΟ ΡΥΚΟΚΟ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΜΥΓΔΑ ΜΥΓΔΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟ

[…]

 Image result for SOIBLE GIF

-ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

-ΝΑΙ ΜΠΑΜΠΑΚΟ

-ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ

-ΚΟΛΛΗΤΗΡΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

-ΠΑΡΟΝ

-ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ

-ΠΑΡΟΥΣΑ

-ΟΞΩ ΜΠΟΥΦΟ, ΤΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΛΕ ΣΑΧΛΑΜΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΠΑΡΟΝ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΕΚΕΙ, ΓΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ

-ΠΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ

-ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΗΘΩΜΕΝ

-ΦΕΡΤΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

-ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΙ ΦΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Ε ΡΕ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΠΟΛΛΑ ΚΡΕΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΠΙΡΤΟΖΟ ΚΙ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ  ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ

-ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΑΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗ

-ΜΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ?

-ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

-ΔΗΛΑΔΗ

-ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ

-ΠΟΙΟΣ;

-ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ

-ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ;

-Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ)

-ΚΑΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΗΣ;

-EXEI ΦTIAΞEI MΠΑΜΠΑ MOY, Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ [Ο ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ] ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ [ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ]

-ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ

Image result for SOIBLE GIF

-ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΟΠΡΙΤΗ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ

-Α ΝΑΙ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

-ΜΠΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

-ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

-ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ

-ΣΙΩΠΗ ΕΣΥ, ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ;

-[ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ] ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ;

-ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ [Ο ΣΟΙΜΠΛΕ]

-ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ

-ΣΩΠΑ ΡΕ ΣΑΜΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΡΕ ΕΒΑΛΕ ΜΥΑΛΟ

-ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

-ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΒΛΑΚΑ [ΣΟΙΜΠΛΕ]

-[ΣΟΙΜΠΛΕ] ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

-ΣΙΩΠΗ, ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ;

-ΑΠΟΨΕ;

-ΝΑΙ

-ΑΠΟΨΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΟΡΩ, ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΟΡΟ [ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟ]

-ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ

– ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΦΟΡΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο [ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΥ] ΑΦΑΛΟΣ

Ω ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΠΟΨΕ;

-ΑΠΟΨΕ;

-ΝΑΙ

Image result for SOIBLE GIF

-ΑΠΟΨΕ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ

-ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

-ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

-ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ [ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ]

-ΑΚΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ [ΕΛΛΗΝΙΚΗ] ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

-ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

-ΜΠΡΑΒΟ, Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ [ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ] ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ [ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ]

-Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ

-ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ [ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΟΥ]

-ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

-ΡΕ [ΣΟΙΜΠΛΕ] ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ

ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ

-ΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ

-ΒΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΒΑΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ [ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΗ ΣΟΙΜΠΛΕ]

-ΣΙΩΠΗ

-ΒΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΒΑΛΩ ΚΑΤΩ [ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ] ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΩ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ

-ΣΙΩΠΗ, ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ;

-ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

-ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ

-ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΟΥ;

-ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΛΟΣ [ΟΧΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ]

-ΜΠΡΑΒΟ

-ΘΑ ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΚΟΥΛΕΑΣ

-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ;

-ΣΑΚΟΥΛΕΑΣ

-ΟΧΙ ΣΑΚΟΥΛΕΑΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

-ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΚΟΥΛΕΑΣ

Image result for SOIBLE GIF

– ΕΓΩ  ΑΜΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΝΙΚΗΓΟΡΟΣ

-ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ;

-ΝΙΚΗΓΟΡΟΣ

-ΟΧΙ ΝΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

-ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ

-Ο ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ [ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Α ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ]

-ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

-ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ [ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ]

-ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΞΗ ΚΙ ΕΞΗ

[Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΦΕΞΕΙ ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΕΞΕΙ];

-ΔΩΔΕΚΑ

ΜΠΡΑΒΟ, ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑ;

[ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΟΥΝΕ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ]

-ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ

[ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ]

ΜΠΡΑΒΟ, ΚΟΠΡΙΤΗ ΕΧΕΙΣ ΟΧΤΩ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ

-ΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑ

-ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΤΩ, ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;

[Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΙΜΠΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ]

-ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΟΧΤΩ

-ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝΕ ΟΧΤΩ;

-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΝΕΝΑ [ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ]

-ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ [ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ]

Image result for SOIBLE GIF

ΚΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΗ

-ΟΡΙΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ

-ΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΑΝΕ

-ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΡΙΝ ΚΡΥΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΣΑΣ

-ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟ ΦΑΙ;

-ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΛΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

-Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ;

-ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΟΣΑΛΑΤΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ [ΕΛΛΗΝΑΚΟΣ] ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ [ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ]

ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ:

ΑΧ ΓΕ ΛΕ ΛΕ ΛΕ ΛΕ ΑΧ ΓΕ ΛΕ ΛΕ ΛΕ ΓΙΑ ΛΕ ΛΕ

ΑΣΠΡΟ ΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ [ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ]

 


satyrikos - soible - Media

 

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ


 

ΤΣΟΓΛΑΝΙ

Επί τουρκοκρατίας, νεαροί Έλληνες που υπηρετούσαν τον σουλτάνο.

Ο όρος παρέμεινε για να χαρακτηρίζει άτομα αχρεία και χωρίς στοιχειώδεις γνώσεις ευγένειας και βασικών κανόνων συμπεριφοράς. Συνηθίζεται η χρήση της και στον υπερθετικό: «τσόγλανος».

Πολύ συχνά αναφέρεται και από γυναίκες που στο κρεβάτι δεν ικανοποιήθηκαν οι σεξουαλικές ορέξεις τους.

ΚΟΠΡΙΤΗΣ

Ο τεμπέλης. Ο καναπές. Ο ανεπρόκοπος. Αυτός που κάνει καριέρα στην ξάπλα.

Η έκφραση προέρχεται από τα συμπαθή τετράποδα που δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να κοπρίζουν ολόγυρα, κάνοντάς μας να βλαστημάμε την ώρα και την στιγμή που αγοράσαμε παπούτσια με τρακτερωτή σόλα.

Σήκω πήγαινε για δουλειά, ρε κοπρίτη!


Image result for SOIBLE GIF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *